• * Archieffoto

    Ted Walker

Panter toont mentaliteit en buigt achterstand om

VEENENDAAL Voorafgaand aan het duel tegen Kesteren werd er bij Panter gesproken over mentaliteit en die is in het duel ook getoond. Tegen de laagvlieger begon het dramatisch aan de wedstrijd en keek het halverwege de tweede helft zelfs tegen een 0-2 achterstand aan, maar won het wel. ,,Dit is wat je graag wil zien."

Jeroen van der Veer

William van Stempvoort, assistent van Panter, sprak na afloop dan ook positieve woorden over de jongens van Panter. Oke, het begin was dan wel belabberd, maar ze herstelden zich knap. ,,Door twee fouten kom je op achterstand en dan helpt het hobbelige veld ook nog eens niet mee. Daarom is het knap dat we alsnog winnen."

Door een treffer van Gerrold van Geenhuizen kwam het terug in de wedstrijd en diezelfde spits versierde een kwartier voor tijd een strafschop. Deze werd benut door Bart Juffer, waarna Panter op jacht ging naar de 3-2. In de allerlaatste seconde kwam deze er en was Van Geenhuizen de gevierde man. ,,Wij hebben hem voorafgaand aan het duel apart genomen en gezegd dat wij iets anders van hem verwachten. Daarom was de ontlading erg mooi toen hij de winnende scoorde", aldus Van Stempvoort.