• yogadocent Marieke op de yogamat

    marieke zaanen
  • yoga studio veenendaal

    marieke zaanen

Yoga Studio Veenendaal heeft deze zomer haar deuren geopend

23-08-2019, 19:43 | Lezersnieuws | marieke

Vanaf deze zomer kan iedereen die aan yoga wil doen, terecht bij Yoga Studo Veenendaal - gevestigd in Mindfulness Centrum Heuvelrug. De yoga-studio is opgericht door Marieke Zaanen. Na vijftien jaar als verpleegkundige in een huisartsenpraktijk te hebben gewerkt, besloot Marieke dat het tijd was voor iets anders. Marieke: “Ik heb zelf een burn-out gehad en zag ook bij mijn patiënten dat stress en altijd druk zijn eigenlijk het grootste probleem is van de maatschappij tegenwoordig. We moeten altijd maar meer en meer doen. Yoga is een manier om een rustpunt te krijgen in de hectiek van de dag. Daarnaast maakt het je mentaal en fysiek krachtiger.”

 

Voor iedereen een passende vorm van yoga

Of je nou tegen een burn-out aan zit, kleine kinderen thuis hebt rondlopen of topsporter bent - yoga kan iedereen helpen. De verschillende vormen en stijlen zorgen ervoor dat er altijd iets passends voor jou bij zit. Marieke: “Yoga helpt je om de balans te vinden, te accepteren wat er is. Het zorgt voor ontspanning, ruimte, verbetert je energie en je wordt veerkrachtiger. Daarnaast slaap je beter en helpt het de hormoonhuishouding in balans te brengen, zowel bij overgangsklachten als bij stress en overspannenheid.” Maar dat is niet het enige. Yoga is een goede manier om je lichaam sterker en flexibeler te maken. Het wordt dan ook wel meditatie in beweging genoemd, terwijl het stiekem ook een flinke work-out kan zijn.
 

Meld je aan voor een proefles of de beginnerscursus
De verschillende lessen bij Yoga Studio Veenendaal bieden voor iedereen wat anders. Marieke: “De yoga is down-to-earth, voor stijve en soepele mensen, voor groot en klein, jong en oud.” Kom het zelf ervaren en vraag een gratis proefles aan. Of meld je aan voor de beginnerscursus die start op 6 september. Marieke heet je graag van harte welkom!

De lessen worden gegeven in het centrum van Veenendaal, Mindfulness Centrum Heuvelrug, Prins Bernhardlaan 30. Voor meer informatie of een gratis proefles: www.yogastudioveenendaal.com of mail naar info@yogstudioveenendaal.com