• Privébezit Tim Boogers

De keuze van: Tim Boogers

VEENENDAAL In de online rubriek De keuze van: van VeenendaalseKrant.nl spreken sporters van Veenendaalse clubs zich uit. Vandaag: Tim Boogers van vv Veenendaal.

Een gezonde kantine of eentje die ook een vette hap verkoopt?

Absoluut een kantine met een vette hap, anders zouden we bij Veenendaal niet meer kunnen genieten van de overheerlijke 'berehap pinda'.

Stel je was een dag van het andere geslacht, wat zou je die dag doen?

Dat zou ik echt niet weten, ben toch liever een man.

Welk dier zou je het liefst willen zijn?

Het liefste geen enkel dier want ben niet echt een dierenliefhebber. Als ik moet kiezen dan zou ik voor vogel gaan, je kan je dan makkelijk verplaatsen en alles voor bovenaf bekijken.

Waar word jij het meest gelukkig van?

Zomervakantie met lekker weer, ook al is het dan wel vervelend dat er geen voetbal is. Het is toch lekker om even niets te hoeven doen en te kunnen genieten van het lekkere weer.

Welke website bekijk jij het meeste?

Denk dat ik het vaakst op videoland zit om een serie terug te kijken. En natuurlijk ook de VeenendaalseKrant, haha.

Aan welke trainer heb jij het meest te danken?

Ik heb aan twee trainers veel te danken, bij DOVO heb ik David Wagensveld als trainer gehad die mij bij de selectie nam terwijl ik nog bijna een heel seizoen geblesseerd zou zijn. En ook Arco van Elst, die mij op de juiste manieren wist te triggeren om het uiterste uit mezelf te halen in het seizoen dat we met Veenendaal promoveerden.

Met welke partner van jouw teamgenoot zou jij wel eens een beschuitje willen eten?

Dan zou ik kiezen voor die van Alain van Hassalt, omdat ik haar al langer ken dan alle anderen. Alain zou weten dat daar toch niets van zou komen.

Welk beroep zou je absoluut niet willen uitoefenen en waarom deze niet?

Korfbal, voor mij is korfbal een slecht aftreksel van basketbal, maar iedereen zijn eigen ding.

Wie van je teamgenoten zou je absoluut niet mee willen nemen wanneer je een gezellig stapavondje wil?

Ik ga dan voor Luuk van de Lustgraaf, denk dat die weer heel snel naar huis gaat. ;)

Als jij een topsporter aan jouw huidige team mocht toevoegen, wie zou je kiezen en waarom?

Dan zou ik kiezen voor Kevin de Bruyne, met zijn assist zou je als aanvaller toch meer doelpunten kunnen maken. Messi of Ronaldo zouden ook wel fijn zijn, alleen kom ik denk ik wat minder aan spelen toe.

Welke wedstrijd zou je zelf graag ooit een keer willen spelen?

Denk dat elke voetballer ooit de Champions League finale en een WK finale zou willen spelen, dus dat geldt ook voor mij.

Welke wedstrijd zou je opnieuw willen spelen?

DEV Doorn-vv Veenendaal, omdat dat de wedstrijd was waarin we paar jaar geleden promoveerden en omdat na het laatste fluitsignaal iedereen zo intens blij was dat we het na een lang en spannend seizoen hadden gehaald.

Wie van jouw teamgenoten wordt het meest onderschat?

Gert Jan Snijders, ik heb de jaren waarin ik niet geblesseerd was bijna altijd met Gert Jan gespeeld en af en toe verbaast hij mij nog steeds. Hij pikt altijd wel zijn doelpuntjes mee.

Welke vorm van kleedkamerhumor vond jij het mooiste die je hebt meegemaakt?

Ik hou het meest van het slap ouwehoeren in de kleedkamer, niet specifiek een ding maar gewoon de gezelligheid en bijvoorbeeld op maandag het weekend doornemen met iedereen.

Wie is jouw favoriete amateursporter en waarom?

Vind ik een lastige maar dan zou ik nu voor Royston Drenthe gaan. Die is nu een amateursporter (voor zover je dat nog amateur kan noemen) dus ga ik voor hem. Hij heeft bij een aantal mooie clubs gevoetbald, in het binnen- en buitenland.

Welke kantine vind je het gezelligste (op die van je eigen club na) en waarom?

Die van de SV Panter denk ik, want als je in die kantine staat kan je de gezelligheid van de kantine van vv Veenendaal nog horen.

Kies jij voor gekleurde voetbalschoenen of ga je voor de ouderwetse zwarte?

Gekleurde voetbalschoenen. Ik heb in mijn hele leven twee keer zwart voetbalschoenen gehad en op die zwarte schoenen heb ik twee keer mijn kruisband gescheurd. Ik denk dat zwarte schoenen mij ongeluk brengen, dus die koop ik niet meer.

Hoe ziet jouw ritueel er voor de wedstrijd uit?

Eerst lekker uitslapen, douchen, tas inpakken en zo snel mogelijk naar de club en dan daar een broodje en Aquarius halen en misschien daar nog een wedstrijdje te kijken.

Welke teamgenoot zou jij onderuit halen als hij een tegenstander van jou was?

Nou, ik haal eigenlijk nooit iemand onderuit maar als het moet dan zou ik toch voor Sven van Asselt gaan. Die praat gewoon veel te veel in het veld, dus misschien houdt hij dan even zijn mond.

Welke sport zou je doen als je jouw huidige niet kon beoefenen?

Darten, word je niet zo moe van.

Op welke positie in het speelveld wil jij absoluut niet staan?

Keeper, het lijkt me gewoon heel saai, en ik vraag me altijd af of keepers het nou echt leuk vinden om in het doel te staan, keepers zijn toch altijd aparte vogels.

Label:

De keuze van