• * Archieffoto

    Brenda Dekker

'Oud' GVVV wint bij IJsselmeervogels

VEENENDAAL In Spakenburg heeft GVVV een knappe 1-2 overwinning geboekt op IJsselmeervogels. Door de overwinning stijgt GVVV weer op de ranglijst en kan er een lange neus getrokken worden naar enkele personen die kritiek hadden op het spel van de Veenendalers. ,,Je hoorde mensen vorige maand over een zogenaamde 'novemberdip', terwijl we gewoon wonnen en nu hoor je dat onze spelers te oud zijn. Nou, kijk maar even hoor. We winnen gewoon van IJsselmeervogels en daarvoor deden we het ook niet slecht."

Jeroen van der Veer

Het was duidelijke taal van doelman Johan Jansen, die maar wat blij was met de winstpartij. Na een spectaculair begin keek GVVV al snel tegen een achterstand aan, maar scoorde Sherwin Grot na tien minuten de gelijkmaker. ,,Daarna ging het op en neer en was het een goede wedstrijd. Of ik het als keeper niet koud had? Welnee, ik had genoeg te doen."

Na rust bleven beide ploegen aanvallen en leek IJsselmeervogels te scoren. Toch wist Johan Jansen een bal van de lijn te halen en werd er geen doelpunt toegekend. ,,Er werd gezegd dat deze zat, maar volgens mij niet. De scheidsrechter keurde hem in ieder geval niet goed."

Twintig minuten voor tijd viel er toch een doelpunt. De vrije trap van rechtsback Rodny Hofman bleek goud waar te zijn, want zijn treffer was goed voor drie punten. ,,Dus tja, zeg het maar. Zijn de spelers van GVVV te oud? Ik vind van niet en in de kleedkamer wordt er ook lacherig over gedaan."