• Ted Walker

Opnieuw winst voor SKF tafeltennissers

VEENENDAAL De tafeltennissers van SKF blijven bovenin meedraaien in de Eerste Divisie A. In de thuiswedstrijd tegen laagvlieger Vriendenschaar werd zoals verwacht gewonnen. Met een 7-3 overwinning blijft de ploeg stevig op de tweede plek staan. ,,Al met al kun je dit wel een terechte uitslag noemen", vindt kopman van SKF Arnoud Meijer.

 

Michel Keulstra 

 

Carla Nouwen was deze week degene die naast Arnoud Meijer en Pieter van den Berg op het wedstrijdformulier stond. En ze was zeker geen figurant, want ze haalde meerdere punten binnen voor de ploeg. ,,Carla speelde heel goed en won netjes twee partijen. Van Vincent Blom verloor ze, maar daar had ze dan ook echt geen kans tegen. Pieter speelde ook heel goed en won al zijn partijen. Zelfs in een hoogstaande partij tegen Martijn van der Heide."

Over zijn eigen spel was Meijer niet tevreden. ,,Ik had vandaag echt een offday en kon alleen van hun invaller winnen. Tegen Van der Heide stond ik meerdere keren voor, maar kon ik het niet over de streep trekken", aldus de kopman.