• Foto Van Denderen

Opnieuw waterpolo interland in Veenendaal

VEENENDAAL Het Valleibad in Veenendaal is dinsdag 23 juni weer het decor van een interland van de waterpolomannen. Oranje speelt die avond tegen Slowakije. De wedstrijd begint om 20.15 uur. Veenendaal was in januari ook al het decor van een interland, toen oefenden de waterpolomannen tegen Turkije.

,,Als waterpolo afdeling zijn wij weer super trots dat de KNZB het zwembad in Veenendaal heeft uitgekozen voor een oefeninterland'', zegt Erik van de Weerd, belast met de organisatie. ,,De voorbereidingen voor deze wedstrijd zijn alweer in volle gang. En we zijn ook erg blij met de interlandsponsor, Stichts Beheer uit Veenendaal.'' De entree van zwembad de Vallei zal passend aangekleed worden. ,,We gaan er weer een mooie beleving van maken voor spelers en toeschouwers.''

De Nederlandse waterpolomannen zijn in voorbereiding op de Universiade in Zuid-Korea (3-14 juli). Kaarten voor de wedstrijd Nederland - Slowakije kosten 5 euro. Kaartverkoop start om 19.00 uur bij de kassa in het zwembad. Bezoekers uit Veenendaal wordt aangeraden met de fiets te komen.