• Ted Walker

Opnieuw overwinning voor tafeltennissers SKF

VEENENDAAL De tafeltennissers van SKF blijven maar winnen in de Eerste Divisie. Uit bij de Veluwe in Apeldoorn werd een 7-3 overwinning geboekt. In de eerste wedstrijd van het seizoen werd van dezelfde tegenstander al met 10-0 gewonnen. ,,Ook vandaag zijn we niet echt in de problemen gekomen", aldus kopman van de ploeg Arnoud Meijer.

 

Michel Keulstra

 

Toch zijn er nog wel wat aandachtspuntjes volgens Meijer: ,,De dubbelpartijen die ik speel met Pieter van den Berg lopen nog niet zo soepel als gehoopt. Dus daar moeten we de komende week extra op gaan trainen." Tegen het koppel Paul Haldan en Ron van Spanje gingen de tafeltennissers van SKF er met 3-0 af.

Daarentegen werden er in de enkelpartijen wel veel punten binnengehaald. ,,Pieter van den Berg en ik zijn vandaag in onze eigen partijen niet in de problemen gekomen. We wonnen ze allemaal vrij makkelijk. Pim Mostert pakte netjes zijn pot tegen Thao Than Mai, won bijna van Paul Haldan, maar was kansloos tegen Ron van Spanje. Alles bij elkaar dus een terechte uitslag."