• * Archieffoto

    Ted Walker

Opmerkelijke situatie wordt VRC fataal

VEENENDAAL Bij een stand van 1-1 vervulde de scheidsrechter in het duel tussen OWIOS en VRC onbewust een hoofdrol. In een veelbelovende VRC-aanval kreeg hij de bal tegen zich aangeschoten en in de daaropvolgende counter werd de 2-1 geproduceerd. ,,De scheidsrechter bood zijn excuus aan en hij kon er ook vrij weinig aan doen, maar dit was wel het breekpunt", baalde trainer Jan Gaasbeek na de 3-1 nederlaag.

Jeroen van der Veer

Toch is de oefenmeester realistisch en keek hij vooral naar zijn eigen spelers. Zo werden er enorm veel mogelijkheden onbenut gelaten. ,,OWIOS speelde op de counter en dat deden zij zeer effectief. Na de 1-0 ruststand scoorde Mitch van den Berg eindelijk de 1-1, maar toen gebeurde de situatie met de scheidsrechter."

Met nog een kwartier op de klok ging VRC alles of niets spelen, maar opnieuw werden kansen verprutst. ,,Het is positief dat je veel kansen krijgt, alleen moet je ze ook scoren. Dat doen wij nog niet. In de counter scoren zij de 3-1 en lijkt het een grote nederlaag, maar ik vind dat wij recht hadden op meer."