• Jeroen van der Veer

Opgekrabbeld FCV krijgt nieuwe tikken te verwerken

VEENENDAAL Het is nood verkerende FCV is vrijdagavond toch van start gegaan aan een competitiewedstrijd. In de eigen sporthal verloor het vrijdag met 1-6 van De Dreef en staat het momenteel stijf onderaan in de competitie.

Jeroen van der Veer

Opvallend gezicht bij de selectie van FCV was Stefan Schuilenburg. De voorzitter van de vereniging -Paul Verbaarschott- gaf van de week aan dat Schuilenburg zijn spullen had ingeleverd en ook zijn bestuurlijke functie naast zich had neergelegd. 

Afgelopen vrijdagavond zat de linkspoot toch bij de selectie en dat had deels te maken met de bijeenkomst van afgelopen woensdag. Alle spelers werden toen bij elkaar geroepen, waarna een gesprek over de toekomst volgde. 

Spelers gaven aan door te willen met elkaar en de vereniging gaat op jacht naar nieuwe selectiespelers. Omdat deze er vrijdagavond nog niet waren, werd Schulenburg nog eenmaal opgetrommeld. Met enkele wisselspelers ging het echter ook tegen De Dreef onderuit en wacht FCV nog altijd op zijn eerste overwinning.

Door het niet komen opdagen van vorige week heeft de club een boete gekregen en drie punten in minderen. Hierdoor heeft het in de hoofdklasse momenteel -2 punten.