• Dick Gijsbertsen

Ook Danny de Leeuw verlengt bij GVVV

VEENENDAAL Nadat GVVV eerder al met zes andere spelers verlengde, heeft nu ook Danny de Leeuw zijn toezegging gedaan voor nog twee seizoen bij de Veenendalers. ,,Ik ben blij dat ik na een minder eerste seizoen niet bij de club vertrokken ben."

Jeroen van der Veer

De 27-jarige middenvelder is onder trainer John de Wolf een vaste schakel geworden en blinkt wekelijks uit door zijn werklust en voetballend vermogen. Dat dit ook bij anderen opvalt werd duidelijk toen de Utrechter vorig seizoen werd uitgeroepen tot beste speler van het seizoen 2015/2016.

LASTIG Inmiddels is de middenvelder bezig aan zijn derde seizoen, waarbij het eerste jaar lastig was. ,,Onder de vorige trainer kreeg ik niet het vertrouwen om mij te bewijzen en dat kon onder John de Wolf wel. Ik kon ook na een seizoen vertrekken, maar ik wist dat het erin zat. Ik gaf niet op en het is mooi dat ik nu al zo'n tijd hier speel. Ik voel het vertrouwen, we hebben een leuk team, een goede trainer en een mooie club. Ik zag geen enkele reden om te vertrekken."

ZEVEN Door het verlengen met Danny de Leeuw heeft GVVV volgend seizoen al zeven spelers vastgelegd. Hofman, Adnane, Jansen, Terschegget en Mulder verlengden allen met twee jaar en Hulsbos is nog minimaal een seizoen aan GVVV verbonden.

Het wachten is nu op John de Wolf, die al diverse keren heeft gezegd graag bij GVVV te blijven. ,,De trainer zei mij dat het wel goed komt", aldus De Leeuw. ,,Alleen vindt hij dat eerst de spelers moeten verlengen en dat hij daarna komt."