• Foto: Jeroen van der Veer/BDU

Nieuwe selectie VVA'71 krijgt steeds meer vorm

ACHTERBERG Achter de schermen is VVA'71 druk bezig met de selectie voor volgend seizoen vorm te geven. Van de spelers die momenteel in het tweede elftal van de club uit Achterberg spelen, zullen alleen Albert Hootsen en Ronald van der Laan (volgend jaar assistent van het eerste elftal) stoppen met voetballen.

Jeroen van der Veer

Dat betekent op papier dat er volgend jaar al veertien spelers van de vernieuwde A en/of B-selectie zijn. Het gaat hierbij om de volgende namen; Bart bakker, Bart van Ruiswijk, Dennis van Garderen, Dylan Strijdhorst, Jarwin van Laar, John Elenbaas, Kylian van Enk, Leroy van Dijk, Mark van Ruiswijk, Mitchell Strijdhorst, Niels Roelofsen, Renaldo van de Brink, Tim van Ginkel en Tristan van Hees.

Daarnaast komen er ook spelers van buitenaf. Zo hebben Donny Snijders (ONA 53), Rodney Veenhof (Oranje Wit), Quincy Diepeveen (DTS Ede), Dennis Veer (DTS Ede), Niels Homburg (DTS Ede), Dennis Rijken (SV Panter), Wesley Madern (VV Dovo), Patrick van Wijk (VV De Merino's) en Davy Lodder (GVVV) aangegeven volgend jaar voor de selectie van VVA'71 te willen gaan.

 

GESCHIEDENIS Dit huidige seizoen heeft VVA'71 geen eerste elftal meer, omdat de club te maken kreeg met financiële problemen. De stekker werd uit het elftal getrokken en de club wil volgend seizoen een doorstart maken in de vierde of derde klasse. Daarbij zal geen enkele spelers meer betaald worden, maakte de club eerder bekend.