Nieuwe hoofdsponsoren voor VCV

VEENENDAAL Volleybal Combinatie Veenendaal (VCV) heeft twee nieuwe hoofdsponsoren gevonden voor haar selectieteams. MKB Accountants is de hoofdsponsor van het nieuwe eerste mannenteam, het eerste vrouwenteam wordt gesponsord door Fysiotherapie Scheepjeshof.

Door het vertrek van VVP (het voormalige Prins/VCV) naar Ede is het tweede mannenteam van VCV het nieuwe eerste geworden. Dit team blijft spelen op het centre court in Sporthal West en is actief onder de naam MKB Accountants/VCV. MKB Accountants is een accountantskantoor in Veenendaal dat zich richt op ondernemers in het Midden- en kleinbedrijf.

Oprichter en eigenaar Geert Dreschler vindt het belangrijk dat er in Veenendaal op hoog niveau volleybal blijft bestaan. ,,De sfeer in Sporthal West tijdens de wedstrijden is altijd zeer bijzonder en uniek voor Nederland. Dat leden van VCV in Veenendaal laagdrempelig wedstrijden kunnen bezoeken is goed voor de club en de breedtesport in Veenendaal. Mede door onze sponsoring blijft het mogelijk om ook de komende jaren wedstrijden in een mooie sfeer en op een prima niveau te bekijken", aldus Dreschler.

VROUWENTEAM Fysiotherapie Scheepjeshof wordt verbonden aan het eerste vrouwenteam. Het team dat in de afgelopen seizoenen speelde onder de naam Zimpel/VCV zal haar naam verbinden aan Fysiotherapie Scheepjeshof. In deze fysiotherapiepraktijk worden veel (top)sporters behandeld. Naast volleybal en waterpolo begeleidt de praktijk ook de teams van SKF en het voetbal. De praktijk is lid van het netwerk topsport NOC-NSF (regio Gelderland).

Arie Brouwer, ooit zelf succesvol waterpoloër, begeleidde als fysiotherapeut twaalf jaar lang het Nederlands waterpoloteam. Hij is betrokken geraakt bij VCV dames 1 toen zijn dochter Anne in dit team ging spelen. Later vormde hij ook bij VCV heren 1 het medisch begeleidingsteam samen met Jan Rijken (arts) en René Lubbers (sportmasseur). Zij maakten de opmars van VCV naar eredivisie mee.

Door het vertrek van VVP (het voormalige Prins/VCV) naar Ede is aan de rol van Brouwer, als fysiotherapeut van dit team, een einde gekomen. ,,Wij vinden het belangrijk om naast het stimuleren en begeleiden van bewegen, gezondheid en sport een Veenendaals team te blijven ondersteunen. Voor onze praktijk was het daarom ook geen discussie om VCV te sponsoren", aldus Arie Brouwer.