• ZVC Veenendaal

Niemand kan ZVC Veenendaal stoppen

VEENENDAAL Na een snelle achterstand voor ZVC Veenendaal leek het vrijdagavond voor het eerst in de competitie toch even spannend te worden, maar ook directe concurrent FC Culemborg is aan de zegekar gebonden. Niemand kan dit seizoen de zaalvoetbalmannen stoppen en dat is opnieuw gebleken. Ondanks dat er veel afwezigen waren, won het overtuigend met 2-6. 

Jeroen van der Veer

Na de 1-0 begon ZVC pas met voetballen en door doelpunten van Jeroen van der Zee, Anouar Tmim en Adil el Bissis ging het de rust in met een comfortabele voorsprong. Het klasseverschil in de competitie werd duidelijk toen ZVC in een ondertalsituatie wist te scoren tegen de nummer twee uit de competitie. Tmim was opnieuw de gevierde man. 

Via een strafschop kwam de spanning nog iets wat terug in de wedstrijd, maar Adil el Bissis en Mohammed Issaoui gooiden het duel op slot. Hierdoor staan de Veenendalers 14(!) punten voor en is het zo goed als zeker al kampioen. ,,Ik denk dat we nu wel duidelijk hebben gemaakt dat we niet thuis horen in deze klasse", aldus aanvoerder Issaoui.