• Archief BDUmedia

Negende Van Gent Finaleweken van start

VEENENDAAL Voor de negende keer op rij brengt VeenendaalseKrant.nl dit jaar 'een extraatje' aan het einde van het lokale sportseizoen. Zaterdag starten de Van Gent Finaleweken, het multimediale project waar sportbeslissingen door de redactie op de voet worden gevolgd.

De Finaleweken duren minimaal tien weken en in die periode worden diverse sporten uitgebreid in beeld gebracht. Snel na de wedstrijden op VeenendaalseKrant.nl, met tekst, foto's en video's. Maar uiteraard ook in de fysieke krant.

SPEKTAKEL GEGARANDEERD Het belooft weer een spectaculaire editie te worden. Gaat DOVO het redden om kampioen te worden? Hoe vergaat het VZC in de finale van de ManMeer Cup? Weten VRC en Fysiotherapie Scheepjeshof VCV het degradatiespook van zich af te schudden? In welke week haalt MKB Accountants VCV de titel? En hoe vergaat het met alle andere ploegen?

VeenendaalseKrant.nl volgt het allemaal weer op de voet in de negende Van Gent Finaleweken. Volg ons op de website en met onze sociale media en mis niets!

Volg de Van Gent Finaleweken vanaf zaterdag op VeenendaalseKrant.nl, Facebook.com/veenendaalsekrantsport en @Finaleweken op Twitter.