• Foto: Theo Beumer

Minimaal veertien spelers blijven VRC trouw

VEENENDAAL Tijdens en net na de winterstop hebben er bij VRC enkele gesprekken plaatsgevonden en daaruit is gebleken dat een groot deel van de huidige selectie ook volgend seizoen voor de club speelt. Zo hebben veertien spelers al aangegeven te blijven en daarmee lijkt het geraamte van de club te blijven staan. ,,Wij zijn erg blij dat zoveel spelers blijven. Het is een teken dat we met de vereniging goed bezig zijn", aldus voorzitter Gerrit Jan van de Weerthof.

 

Jeroen van der Veer

 

Toch zijn er nog zeven spelers waarbij nog niet bekend is of zij VRC trouw blijven. Zij twijfelen of hebben nog geen gesprek gehad. Zo is het bij Wim van de Wilt de vraag of hij het kan combineren met zijn opleiding/werk en is Robert Scherrenburg in afwachting van het herstel van een blessure. 

 

Bastiaan van Oeveren heeft aangegeven te zullen gaan stoppen. Hij bouwt het komende seizoen wel af bij VRC en zal wanneer nodig inzetbaar blijven. Op dit moment is alleen van Elrik Bos bekend dat hij de club verruilt voor een ander. De doelman, die dit seizoen veelal geblesseerd was, keert na één seizoen terug bij DOVO. Daar wordt hij keeperstrainer. ,,Er komen ook enkele spelers vanuit de A-jeugd door naar de A-selectie en dan hebben we volgend jaar een goed team staan. Of er versterkingen van buitenaf komen, weet ik niet. Daar zijn we nu niet druk naar aan het zoeken."

 

Spelers die blijven:

Erwin Huijbens, Harmen Diepgrond, Jeroen Hijkoop, Mark Segers, Martijn Aveskamp, Mitch van de Berg, Niels ten Have, Patrick van Brummelen, Robin Segers, Stefan Tanis, Stefan van Leeuwen, Steven Diepenveen, Sven van Asselt, Tim Muller en Youri Wiesman.

 

Onbekend:

Bart van Ruiswijk, Jelmer Bos, Joran ten Haven,Robert Scherrenburg, Wim van der Wilt en Patrick Rebergen.

 

 

*foto uit het archief*