• FC de Heuvelrug

Meespelende keeper doorslaggevend bij gelijkspel FC de Heuvelrug

VEENENDAAL Mede dankzij een meespelende keeper heeft FC de Heuvelrug een punt overgehouden aan het duel tegen ZVV Zwaag. Mede doordat het de laatste acht minuten met een voetballende doelman ging spelen, bogen de zaalvoetballers uit Veenendaal de 2-4 achterstand om naar een 4-4 eindstand. ,,Ik heb een dubbel gevoel aan de wedstrijd overgehouden. Blij met een punt, maar misschien toch weer wat meer ingezeten", aldus coach Hicham Saidi. ,,Al met al denk ik een terechte uitslag."

Jeroen van der Veer

Door doelpunten van Aslam Benbouker kwam het op een 2-0 voorsprong, die direct na rust werd verspeeld. De uitploeg liep uit naar 2-4, waarna Saidi een tactisch plan moest verzinnen. Dit lukte en door treffers van Haroun Lemaalen en Khalid Ouled Ahmed werd toch nog een punt gepakt. 

,, We hebben het moeilijk in fases van de wedstrijd. Iets wat kenmerkend is voor dit seizoen. We zijn heel wisselvallend", sprak Saidi. ,,Ik maak hier mij echter niet veel zorgen over. Het hoort denk ik bij een volledig nieuwe groep en veel jonge jongens die weinig ervaring hebben om op dit niveau te acteren. Zolang wij onze puntjes blijven meepikken en uit degradatiezone blijven, is het een geslaagd seizoen. Dit zie ik als een seizoen waarin we moeten ervaren en lessen uit moeten halen."