• foto: Peter van Veen

Martinovic verlengt contract bij Prins/VCV

VEENENDAAL Hoofdtrainer Ivo Martinovic is ook volgend seizoen trainer van eredivisionist Prins/VCV. Stichting Topvolleybal Vallei-regio heeft ook het contract van assistent Bob van de Pol verlengd.

De Stichting Topvolleybal Vallei-regio en de technische staf van Prins/VCV hebben de laatste tijd het seizoen 2014-2015 geëvalueerd. Er zijn afspraken gemaakt over een verdere professionalisering, om de groei die Prins/VCV de afgelopen seizoenen heeft doorgemaakt, te continueren. De samenstelling van het bestuur zal ongewijzigd blijven.

Het dagelijks bestuur zal blijven bestaan uit Richard van Driel (voorzitter a.i., penningmeester), Nico van Hal (secretaris/technische zaken) en Monique Becks (pr en communicatie). De overige bestuursleden zijn Wim Poort (commerciële zaken), Mark Becks (tweede penningmeester) en Hans van Elst (facilitair). Ook zij continueren hun bestuursfunctie binnen de STV.

De technische staf, bestaande uit Ivo Martinovic en Bob van de Pol, zal ook volgend jaar de mannen van Prins/VCV blijven coachen en trainen. ,,Met vertrouwen kijken het bestuur en de staf uit naar het volgende seizoen", zo laat de club weten in een persbericht. Hoe de spelersgroep eruit zal gaan zien, wordt de komende weken bekend.

Gedurende het seizoen 2015-2016 zal Prins/VCV haar wedstrijden spelen in de Veenendaalse sporthal West. De prognose is dat het team in de loop van het seizoen 2016-2017 gaat spelen in de nieuw te bouwen topsporthal aan de Zandlaan in Ede.