• Marco Spelten actiefotografie.nl

Martijn Sprangers nieuwe trainer SKF

VEENENDAAL Martijn Sprangers (33) is met ingang van het seizoen 2015/2016 hoofdtrainer bij korfbalvereniging SKF. Hij volgt daarmee Lion van Klooster op bij de Veenendalers.

Sprangers, woonachtig in Driebergen, heeft jarenlange ervaring als speler in de selectie van topclub Dalto opgedaan. Na zijn actieve carrière was hij als trainer van de A1, het 2e team en als assistent-trainer van het 1e team betrokken bij de lange reeks van successen van Dalto.

,,We zijn erg trots op en tevreden met de aanstelling van Martijn", zegt Bob de Jong, bestuurslid Korfbalzaken van SKF. ,,Hij past uitstekend in het opgestelde profiel. Met name zijn ervaring bij Dalto, net als SKF een vereniging waar het opleiden van jeugd en het verenigingsleven dat daar bij hoort centraal staan, is voor ons belangrijk. Martijn is wat ons betreft één van de toptalenten in het Nederlandse trainersgilde en zal een grote bijdrage gaan leveren aan de verdere ontwikkeling van onze spelersgroep en de talenten die daar vanuit onze jeugdopleiding aan zullen worden toegevoegd."