Mannenteam SKF speelt gelijk tegen concurrent Disnierats

VEENENDAAL Het eerste mannenteam van SKF kent een zwaar seizoen in de eerste divisie en bivakkeert tot nu toe op de laatste plaats. Tegen concurrent Disnierats streef SKF naar een overwinning om de uitgangspositie te kunnen verbeteren.

Pieter van den Berg zette deze ambitie om in drie overwinningen door zowel Martijn Weijers, Tino Rodriguez Barba en Marco van Elferen te verslaan. Brenda Vonk won haar eerste wedstrijd van het seizoen van Weijers maar kon niet voorkomen dat Rodriguez Barba en Van Elferen er met de winst vandoor gingen. Dicky de Jong voegde er een punt aan toe door Rodriguez Barba te verslaan. Het dubbelspel werd door De Jong en Van den Berg verloren waardoor de einduitslag op 5-5 werd bepaald.

Het gelijkspel heeft niet geleid tot een betere uitgangspositie. SKF sluit de eerste helft van deze najaarscompetitie af op de laatste plaats. De achterstand op de veilige vierde plaats bedraagt vijf punten. Mocht SKF niet tot de vierde plaats reiken zal het team degraderen naar de tweede divisie. Op 29 oktober wacht de thuiswedstrijd tegen de huidige nummer vier, Hercules.