• ANP/Bas Czerwinski
  • GVVV

Loting GVVV en DOVO KNVB Beker

VEENENDAAL G.V.V.V. speelt in de tweede kwalificatieronde van de KNVB Beker een thuiswedstrijd tegen Magreb'90 uit Utrecht. Dat wees de loting zaterdagochtend in Zeist uit. Het aanvangstijdstip is nog niet bekend.

Magreb'90 is geen onbekende voor de formatie van trainer Niek Oosterlee. In januari speelden de clubs een oefenwedstrijd tegen elkaar in de voorbereiding op de tweede seizoenshelft. G.V.V.V. won dat duel met 3-1. Dankzij een Houdini-act handhaafde Magreb'90 zich afgelopen seizoen in de Derde Divisie Zondag.

Voor DOVO kwamen twee uitwedstrijden uit de koker. Op 19 augustus speelt DOVO de eerste kwalificatieronde tegen zondag derde divisionist Dongen. Voor 23 augustus staat, voor de tweede kwalificatieronde, een ontmoeting gepland tussen de winnaars van ACV/Hercules en Dongen/DOVO op het programma.

De KNVB-beker kent vanaf vorig seizoen een nieuwe opzet. Het bekertoernooi start met twee kwalificatierondes op 19 en 23 augustus, voordat de profclubs in september in de eerste ronde instromen.