Latjetrap: Ilias Abba van sv Panter

VEENENDAAL In de een na laatste aflevering van Latjetrap van dit seizoen, vóór de grote finale, is het de beurt aan Ilias Abba van sv Panter. Hij kreeg de kans om zijn club nog in de top drie van het klassement te schieten. Of dat is gelukt, zie je in de nieuwste aflevering!

Op Koningsdag, vrijdag 27 april, gaan de vijf beste latjetrappers de strijd met elkaar aan in een halve finale. Dat zijn Luuk van de Lustgraaf (vv Veenendaal), Rodney Ubbergen (DOVO), Johan Jansen (GVVV), Marco de Gooijer (De Merino's) en Erik van de Putte (VRC). De twee beste spelers plaatsen zich dan voor de grote finale diezelfde dag. Dan zal duidelijk worden wie dé latjetrapkampioen van Veenendaal is en wie dus met de beker naar huis gaat.

FINALE De halve finale en finale worden gespeeld op het hoofdveld van vv De Merino's, van 12.45 tot 13.30 uur, met daarna de prijsuitreiking. Wie komt de spelers aanmoedigen?

De latjetrapcompetitie is een videoproject van de VeenendaalseKrant in samenwerking met 100% Voetbal uit Veenendaal. De spelers kunnen punten verdienen door in vijf pogingen, van 11 meter en 16 meter afstand, op de paal te schieten (1 punt), de lat te raken (2 punten), op de kruising te schieten (3 punten) of door te scoren (0,5 punt).

Bron video: Jeroen van der Veer

Label:

Latjetrap