Latjetrap: De allesbeslissende finale

VEENENDAAL Blessures gooiden op Koningsdag roet in het eten en door de flinke stortbuien boven Veenendaal de afgelopen dagen leek de ontknoping bijna in het water te vallen, maar het is dan nu toch zo ver: de finale van Latjetrap. Na ruim acht maanden en achttien afleveringen wordt vandaag bekend wie de beste latjetrapper van Veenendaal is. Met in de finale de vier beste spelers: Luuk van de Lustgraaf (Veenendaal), Johan Jansen (GVVV), Marco de Gooijer (De Merino's) en Erik van de Putte (VRC)

De vier voetballers moesten in de halve finale nog één keer alles op alles zetten om kans te maken op de titel. In de finale die volgde werd vervolgens bepaald wie er met de beker vandoor ging. Wie mag zich de latjetrapkampioen van dit seizoen noemen? Je ziet het in de laatste Latjetrap-aflevering van dit seizoen!

De latjetrapcompetitie is een videoproject van de VeenendaalseKrant in samenwerking met 100% Voetbal uit Veenendaal. Ook in de halve finale en de finale konden de spelers punten verdienen door van 11 meter en 16 meter afstand op de paal te schieten (1 punt), de lat te raken (2 punten), op de kruising te schieten (3 punten) of door te scoren (0,5 punt).

Bron video: Jeroen van der Veer 

Label:

Latjetrap