• Archief BDUmedia

KNVB-bekerkrakers gaan zorgen voor hoofdbrekens bij gemeente (update)

VEENENDAAL De KNVB-bekerwedstrijden van DOVO en GVVV gaan zorgen voor hoofdbrekens bij de gemeente Veenendaal. Beide Veenendaalse grootmachten zullen volgens het programma op 22 augustus een thuisduel spelen en op die dag is ook de nationale wielerwedstrijd Veenendaal - Veenendaal. 

Jeroen van der Veer

In de tweede kwalificatieronde van de KNVB-beker speelt GVVV een thuiswedstrijd tegen TEC uit Tiel. Volgens de loting die zaterdagochtend werd verricht speelt DOVO op diezelfde dag ook een kraker. Op Panhuis zal competitiegenoot Quick Boys op bezoek komen. 

Het is tot op heden nog onduidelijk of de speeldata doorgaat. Zo is het algemeen bekend dat de gemeente liever niet heeft dat beide clubs op dezelfde dag in Veenendaal actief zijn. Daarnaast trekt Veenendaal - Veenendaal jaarlijks duizenden mensen.

UPDATE 11.45 UUR De wedstrijd tussen DOVO en Quick Boys is verplaatst naar 18 augustus. Beiden zijn aankomend seizoen actief in de derde divisie en spelen op 25 augustus hun eerste competitiewedstrijd. Mede daarom is in onderling overleg besloten de wedstrijd te verplaatsen naar de 18de, zodat de spelers daarna een week de tijd hebben om te herstellen. De aftrap wordt verricht om 14.30 uur.