• vk03sportgala

    foto: Peter van Veen

Jubileumeditie voor Sportgala Veenendaal

VEENENDAAL Het Sportgala wordt zaterdag 9 januari 2016 voor de 25e keer gehouden. In dit jubileumjaar wordt het sportgala op een speciale manier gevierd. Om zoveel mogelijk toeschouwers te laten meegenieten van deze feestelijke avond, is de verkiezing dit jaar in Sporthal West. Het thema van de avond is Urban Sport.

In de week voorafgaand aan het sportgala staat Sporthal West de hele week in het teken van Urban Sport. In deze week maken veel verschillende doelgroepen kennis met het thema Urban Sport. Daarnaast wordt een sportquiz georganiseerd en is er een tentoonstelling waarin de rijke historie van sportend Veenendaal in beeld wordt gebracht.

Tijdens het sportgala op zaterdag 9 januari wordt de sportverkiezing gehouden. Hier worden de winnende sporters in de categorieën sportman, sportvrouw, sportploeg, jeugdsportploeg, sporttalent meisjes, sporttalent jongens en sportlid van verdienste bekend gemaakt.

NOMINEREN Sportservice Veenendaal vraagt aan sportverenigingen en inwoners van Veenendaal sporters en teams te nomineren voor de sportverkiezingen. De sporters en teams moeten in 2015 een bijzondere sportprestatie geleverd hebben. Het is mogelijk om in één categorie of meerdere categorieën sporters voor te dragen.

Belangstellenden kunnen hun voordracht kenbaar maken door de antwoordbon in VeenendaalseKrant in te vullen en op te sturen. Ook online stemmen is mogelijk, dat kan via www.sportserviceveenendaal.nl/sportgala/voordragen/

De eerste 25 inzendingen worden beloond met 2 toegangskaarten tot het sportgala. Stuur uw inzending voor 11 november.