• Mohammed Issaoui samen met de man die volgens hem vaker een rondje mag geven; Michel Keulstra.

    ZVC

'Joop is de concurrent van Wesley Sneijder'

VEENENDAAL De 22-jarige Mohammed Issaoui neemt de lezer aan de hand van bijzondere vragen mee in de selectie van zaalvoetbalvereniging ZVC.

Jeroen van der Veer

Wie krijgt jouw autosleutel niet? ,,Onze trainer Henk van Donselaar. Het is voor hem een gewoonte om met een paar biertjes op na de club te komen, tot laat door te gaan en een taxi naar huis te nemen."

Met wie uit jouw team zou jij een dag willen ruilen? ,,Ik zou best een dagje willen ruilen met Samir Saidi; leuke baan, mooi nieuw huis en een prachtig kindje. Daarnaast zou ik ook wel eens gewoon een keer langer willen zijn. Kopduels winnen als je zo klein bent als mij is nog wel een ding."

Wie is het meest ijdel? ,,Ongetwijfeld Adil el Bissis. Zijn haar zit altijd goed, maar dat kan ook niet anders met een toilettas in je binnenzak. Ook heeft hij op vrijdag zijn standaardroutine; hij begint bij de kapper, sloopt vervolgens de sportschool en dan nog drie keer scoren bij ons. Ik vind het knap."

Als jij trainer was, welke wijziging zou je doorvoeren? ,,Bij een achterstand zou ik Samir Saidi uit het doel halen en op de flanken plaatsen. Uit bij JCK speelde Samir noodgedwongen mee. Hij viel in bij een 4-1 achterstand, mede door hem wonnen we met 4-5."

Wie is de grootste clown uit het team? ,,Dat is zonder twijfel onze trainer Henk van Donselaar. Hij kan bij 7-0 het toch nog opbrengen om te schreeuwen langs de kant. Of het nuttig is? Dat kun je het beste aan Jamal Bendadi vragen..."

Wie mag wel eens vaker een rondje geven? ,,Onze verslaggever Michel Keulstra mag wel eens de portemonnee trekken. Op vrijdagavond maakt Michel de meeste meters in het Sport Café in de hoop dat iemand hem wat gunt. Wat trouwens ook best knap is, Michel maakt 90 foto's tijdens een wedstrijd en geen eentje lukt."

Wie heeft de leukste spelersvrouw? ,,Dan moet ik toch voor Joop de Bruijn kiezen, al heb ik haar nooit ontmoet. Hij heeft het kampioensfeest moeten laten schieten voor verplichtingen met zijn vrouw. Ik weet niet waar Yolanthe afgelopen vrijdag is geweest, maar onze Joop is een waardige concurrent voor Wesley."

Wie is het meest actief in jullie groeps-whatsapp? ,,Onze voorzitter Arie Struijk, dat is wel begrijpelijk. Hoeveel energie en tijd die man samen met het bestuur erin steekt... daar heb ik alleen maar respect voor. Af en toe komt er ook wel een berichtje voorbij of wij Aries single willen promoten, maar dat nemen we dan maar voor lief."

Tegenover wie wil jij op de training absoluut niet staan? ,,Met Van der Horst voetbal ik sinds dit seizoen samen en als teamgenoot trap ik zelfs in zijn acties bij de tegenstander, laat staan als ik er tegenover zou staan. Het is af en toe ook best lastig in te schatten of hij de bal nou wel of niet speelt. Daarnaast is Corné Davelaar ook een nachtmerrie voor mij. Ik snap niet dat je zoveel meters kan maken zonder moe te worden. Ik raak al vermoeid bij die gedachte."

Even vragen aan... is een sportrubriek van VeenendaalseKrant.nl. In de rubriek komen spelers van de diverse sportteams aan het woord. Ze geven antwoord op niet-alledaagse vragen en geven zo een inkijkje hoe het er aan toe gaat in hun team/selectie.