• BDUmedia

Jeffrey Vonk treedt in voetsporen van zijn ouders

VEENENDAAL Volgend seizoen is er in het eerste team van SKF weer een 'Vonkje' aanwezig. Na Brenda Vonk bij de damesselectie van SKF en Edwin Vonk bij de heren, maakt talent Jeffrey Vonk volgend seizoen de overstap. ,,Of ik er klaar voor ben? Ja, dat denk ik wel."

Momenteel speelt Vonk in het tweede team bij de tafeltennissers van SKF en kent hij een erg goed seizoen in de tweede divisie. ,,Ik heb een score van 53 procent behaald en het was daarom een prima optie om als derde man bij het eerste team te gaan", aldus Vonk. ,,Ik verwacht dat ik zo'n 20 procent ga behalen omdat ik met mijn rare spelletje van elk team het de derde man wel lastig kan maken."

MENTAAL De Veenendaler gaat dus een niveau hoger spelen en volgend seizoen uitkomen in de eerste divisie. ,,Qua niveau kan ik het misschien nog niet helemaal aan, maar mentaal zeker wel. Ik kan mij er beter bij neerleggen als ik een duel zal verliezen en dat komt vooral omdat ik weet dat het niveau hoger is."

VRIENDIN Met de promotie van Vonk staat er voor komend voorjaarsseizoen ook weer een pikant optreden op het programma. Want stonden Jeffrey Vonk en zijn vriendin Melanie Bierdrager deze najaarscompetitie al een keer tegenover elkaar, ook in de voorjaarscompetitie gaat dat weer gebeuren. ,,Ons eerste is afgelopen weekend vierde geworden, dus die handhaven zich in de eerste divisie. En het team van Melanie (Tempo Team 2) is kampioen geworden in de tweede divisie en promoveert dus naar de eerste divisie.''