• foto: Peter van Veen

Invaller Dicky de Jong loodst SKF langs Avanti

VEENENDAAL De tafeltennismannen van SKF hebben zaterdag Avanti verslagen. De Veenendalers waren met 4-2 te sterk voor de ploeg uit Hazerswoude-Dorp.

Van tevoren was er een tegenslag omdat kopman Henk van Spanje als gevolg van een lichte blessure niet mee kon spelen. Dicky de Jong mocht als invaller uit het tweede daarom aantreden in de wedstrijd tegen Avanti. Het werd een zeer geslaagde invalbeurt omdat De Jong met 3-1 zowel van Frank Hollak als Simon Goessens won.

Jelle Goossens verloor zijn eerste wedstrijd van de kopman van Avanti, Steffen Greup. In zijn tweede wedstrijd won Goossens van Hollak. Rouke Bosma won in zijn eerste wedstrijd van Goessens maar moest ook zijn meerdere erkennen in Greup.

Ondanks de afwezigheid van Van Spanje wist SKF daarmee vier punten binnen te halen. Halverwege de competitie is de strijd tegen degradatie nog volop in gang omdat de verschillen tussen de teams erg klein zijn.

Komende zaterdag begint de tweede helft van deze voorjaarscompetitie en spelen de SKF-mannen een uitwedstrijd tegen Scyedam.

* Foto uit archief.