• Ted Walker
  • Ted Walker
  • Ted Walker

Invaller bezorgt DOVO de zege

VEENENDAAL DOVO beleefde zaterdag een heerlijke middag. De Veenendalers klopten het sterke DVS'33 Ermelo met 4-2. Gevierde man aan de kant van de Veenendalers was Lars Middelwijk. Met twee treffers had de invaller een levensgroot aandeel in de overwinning van DOVO.

Het waren de bezoekers die als eerste het net vonden, na achttien minuten stond het 0-1. Maar DOVO sloeg terug. Joshua Patrick zette DOVO op gelijke hoogte en vlak voor rust maakte Simon van Zeelst zelfs 2-1.

Ogeveer halverwege het tweede bedrijf verscheen Middelwijk op het veld, als vervanger van Kesly Den Haag. Nog geen vijf minuten later was het al raak. De invaller mocht vanaf 11 meter aanleggen en deed dat feilloos: 3-1. Ook DVS'33 kreeg een strafschop, vlak voor het einde van de reguliere speeltijd werd ook die benut en met 3-2 was een bloedstollende slotfase gegarandeerd.

Daarin trok DOVO de wedstrijd definitief over de streep. Met zijn tweede van de middag tekende Middelwijk voor de 4-2 en zorgde zo voor grote vreugde en ontlading op de rode kant van Sportpark Panhuis.