• Familie Beumer

International Brouwer verrast SKF-speelster

VEENENDAAL Van wie kan je beter korfbal leren dan van één van de beste vrouwelijke speelsters van de wereld? Juist, van niemand. Daarom was Isa Beumer, speelster van SKF B1, enorm blij dat international Barbara Brouwer haar vrijdag kwam verrassen met een privétraining. 

Jeroen van der Veer

In de zomer van 2016 maakte Beumer de overgang naar SKF en zij had daarbij maar een doel; zo hoog mogelijk spelen en later de absolute top halen. Daarin werd ze geremd door een blessure die tien weken duurde, maar de aanvoerster van SKF B1 vocht zich terug. De blessure en de gedrevenheid bij de SKF-speelster waren voor Brouwer reden genoeg om haar te contacten. De international van Nederland speelt momenteel bij landskampioen TOP/SolarCompleet en kwam speciaal voor haar naar Veenendaal. 

,,Ik vind het erbij horen om dit te doen", aldus Barbara Brouwer. ,,Het is toch mooi om kinderen te helpen met een droom. Voor mij is het een kleine moeite en ik moet eerlijk toegeven, ik geniet er ook van. Heerlijk om met liefhebbers te zijn die ook passie voor de sport hebben."

Samen doken ze vrijdag de SKF-hal in en Beumer genoot maximaal van de tips en training van de international. Ongetwijfeld heeft de speelster van SKF hier iets aan gehad en Beumer hoopt dit nu toe te passen in de wedstrijden.