• Ted Walker

Individuele fouten doen Veenendaal de das om

VEENENDAAL ,,Tegen individuele fouten kun je weinig beginnen", somberde hoofdtrainer Chris Minnebreuker na afloop van de 5-2 nederlaag van zijn Veenendaal. Tegenstander Redichem strafte alle fouten af en daardoor was het voor de ploeg uit de derde klasse geen fijne middag.

Jeroen van der Veer

Binnen vier minuten keek het al tegen een 1-0 achterstand aan en vlak voor rust viel ook de 2-0. Na de onderbreking liep Redichem uit naar 4-0 en toen vond aanvaller Gert Jan Snijders het wel even genoeg. De boomlange aanvaller wist met twee doelpunten zijn ploeg terug in de wedstrijd te brengen. ,,De 4-3 hing in de lucht en ik had wel eens willen zien hoe het dan gelopen was."

De treffer viel niet en Redichem deed Veenendaal de das om door de 5-2 tegen de touwen te schieten. Hierdoor moet Veenendaal steeds meer naar onder kijken. ,,We hebben volgende week de spelers weer terug van een schorsing en ook de blessures worden minder. Natuurlijk maak ik mij zorgen, maar ik heb nog wel veel vertrouwen in een goede afloop van het seizoen."

*Archieffoto*