• Van Geenhuizen met zijn vader; ,,Door zijn pensioen kan hij nu vaker komen kijken. -

    BDUmedia

'Iets uitleggen heeft geen enkele zin'

VEENENDAAL De dertigjarige Gerrold van Geenhuizen is al een aantal seizoen spits bij SV Panter. Tijd om hem eens te bevragen over de selectie van de vierdeklasser.

Jeroen van der Veer

Met wie zou jij een perfecte vakantie hebben? ,,Met de gebroeders Bart en Ron Juffer. Ik hoeft niet bang te zijn om me te vervelen, de filosofische kijk op het leven en de gesprekken die daar uit voort komen, zorgen er voor dat de vakantie om zal vliegen. Tevens kan Ron wel een goede wingman gebruiken, en laat Bart dat nou nét niet zijn."

Met welke speler zou jij een dag willen ruilen? ,,Ik zou zeggen Stefan Lodder. Die jongen maakt zich nergens druk over. Een goed voorbeeld hiervan is zijn deelname aan latjetrap. Een nette laatste plaats en een bal strak over de grond deren hem totaal niet."

Wie mag vaker een rondje geven? ,,Roderick Coleridge, ik vraag me af of hij de kantine überhaupt al een keer van binnen heeft gezien."

Wie is het lievelingetje van de trainer? ,,Zonder twijfel Youri Wiesman, deze jongen kan niets fout doen. Ergens denk ik ook dat het te maken heeft met hun gezamenlijke liefde voor FC Utrecht. Nu ik dit zo zeg, besef ik ook ineens waarom Reggi van de Heuvel aanvoerder is."

Als jij trainer zou zijn van jouw team, welke wijziging zou je doorvoeren? ,,Wijziging? Ik zou geen enkele moeite doen. Je kan uitleggen wat je wilt, ze luisteren toch niet naar je."

Wie is het meest ijdel? ,,Dat is Aron de Kaste, ook wel Torres genoemd. Voor de wedstrijd altijd even in het spiegeltje kijken, wenkbrauwtjes gladstrijken en haartjes doen. Alsof dat nog niet genoeg is zorgt hij er altijd voor dat er op de bank een haarbandje klaarligt voor het geval zijn haar voor zijn ogen komt."

Tegenover wie wil jij op de training absoluut niet staan? ,,Voetballend is dat Ron Juffer, draait altijd makkelijk weg. Verder maakt het geen fluit uit, als je weer eens een weergaloze actie maakt wordt deze door onze verdedigers niet op waarde geschat, vaak zijn ze te traag met als gevolg een overtreding."

Wie is de grootste clown uit het team? ,,Onze grote kale leider William van Stempvoort. Kan met iedereen door één deur, maar schroomt niet het bloed onder je nagels vandaan te halen. Hij heeft sneller een antwoord klaar dan jij of ik boe kunnen roepen en zelfs als hij twee stappen te ver gaat kunnen mensen dit nog van hem pikken."

Welke teamgenoot heeft de leukste bijnaam? ,,Dat is onze keeper Dennis Diepeveen. Overigens zal deze naam voor de meesten vrij nieuw zijn, hij is namelijk beter bekend als Happie's. Deze hardwerkende Bourgondiër is namelijk altijd wel te porren voor een lekker balletje uit het vet. Ook de enige die hij wel klemvast heeft trouwens."

Hoe heet jullie groeps-app? ,,Wij hebben er twee; de selectie-app en de Brakke Panters-app. In de eerste wordt af en toe een keer gezegd hoe laat we aanwezig moeten zijn. Dit is vooral handig voor iedereen die op vrijdagnacht foto's doorstuurt in de tweede app."

Even vragen aan... is een sportrubriek van VeenendaalseKrant.nl. In de rubriek komen spelers van de diverse sportteams aan het woord. Ze geven antwoord op niet-alledaagse vragen en geven zo een inkijkje hoe het er aan toe gaat in hun team/selectie.