• Peter van Veen

GVVV weet eindelijk weer wat winnen is

VEENENDAAL Ze hebben er bij GVVV lang op moeten wachten, maar de ploeg van John de Wolf kon eindelijk weer een driepunter noteren. Bij en tegen Capelle werd er met 1-3 gewonnen en hierbij was Dennis van Meegdenburg de gevierde man. De 41-jarige spits gaf de assist op de openingstreffer en wist zelf ook een doelpunt te maken. ,,Hij doet waarvoor wij hem terug hebben gehaald", sprak De Wolf enthousiast.

 

Jeroen van der Veer

 

Een diepe zucht volgde, want iedereen bij GVVV hunkerde naar een overwinning. Tegen Capelle legden de Veenendalers een uitstekende eerste helft op de mat en scoorde het via Martin van Eck en Dennis van Meegdenburg. Na de rust kwam Capelle terug in de wedstrijd en moest GVVV even waken voor de gelijkmaker.

 

Invaller Patrick Heesakkers maakte aan alle onzekerheid uiteindelijk een einde, door snoeihard de 1-3 tegen de touwen te schieten. ,,In de tweede helft was het misschien niet altijd even mooi, maar daar hebben we maling aan. Op dit moment tellen de punten en hopelijk zijn we nu over het dode punt heen."

 

*archieffoto*