GVVV trekt overwinning over de streep (video)

VEENENDAAL Na twee mindere wedstrijden heeft GVVV tegen Kozakken Boys laten zien dat een vormdip totaal niet aan de orde is. In de lastige uitwedstrijd werd er met 2-3 gewonnen en daarbij was vooral Rodny Hofman de gevierde man. De rechtsback schoot een vrije trap van dertig meter snoeihard tegen de touwen. ,,Hij zat er lekker in", sprak hij nuchter.

 

Jeroen van der Veer

 

In een dramatische openingsfase, waarin Bart Hulsbos in eigen doel schoot, herpakte GVVV zich knap. ,,Na de 1-0 kregen wij het besef dat het echt anders moest. Vervolgens zijn wij, op de laatste tien minuten na, de baas op het veld geweest."

 

Nog voor rust scoorde spits Patrick Heesakkers de 1-1 en niet lang na de onderbreking schoot Hofman van dertig meter raak. ,,Er stond een jonge doelman op doel. Ik deed mijn ogen dicht en vuurde gewoon. Daarbij moet je dan een beetje geluk hebben en gelukkig had ik dat vandaag", aldus de maker van de 1-2. 

 

Met nog een kwartier op de klok, kreeg invaller Danny de Leeuw de rode kaart voorgehouden. ,,Onterecht", vond Hofman, die met zijn negen teamgenoten moest knokken voor de drie punten. Robin Mulder leek met de 1-3 het duel op slot te gooien, maar Kozakken Boys kwam een minuut voor tijd toch nog terug in de wedstrijd. ,,We hebben gevochten als leeuwen en de overwinning over de streep getrokken."

Bron video: Kozakken Boys TV / Foxsports