• GVVV

GVVV test tijdens live-uitzending nieuwe LED-boarding

VEENENDAAL Bij de thuiswedstrijd van GVVV zal zaterdag voor het eerst gewerkt worden met LED-reclameboarding. Langs het veld wordt in de wedstrijd tegen Katwijk in totaal 212 meter benut om sponsoren een podium te geven. Het duel wordt live uitgezonden door FOX Sports en de VeenendaalseKrant neemt deel aan deze proef.

 

Jeroen van der Veer

 

In samenwerking met businessclub Vallei en Rijn is er gerealiseerd dat aan de lange zijde (aan de kant van de staantribune) en voor de helft aan de korte zijden zaterdag LED-panelen staan. Op deze borden kunnen adverteerders hun boodschap overbrengen. ,,Deze kans werd ons aangeboden door een firma en daar maken wij graag gebruik van", aldus Roel van der Kraats van Vallei en Rijn. ,,Je hoeft geen 'ja' op hun vraag te antwoorden, maar wij vinden het interessant. We kunnen de sponsoren een extraatje bieden."

 

Zo is er de mogelijkheid voor sponsoren om diverse pakketten te kiezen in blokken van vijftien seconden. ,,Er is onderzoek gedaan naar reclame-uitingen en vijftien seconden is perfect. Omdat wij dit pas sinds kort weten dat wij er van gebruik maken, is het nu enorm druk. Zo moeten er diverse animaties gemaakt worden."

 

De proef geldt vooralsnog alleen voor de wedstrijd tegen Katwijk, die zaterdagmiddag om 15.30 uur live op de landelijke televisie wordt uitgezonden. De commerciële afdeling van zowel de vereniging als de businessclub zullen na de proef bekijken of er toekomstmuziek zit in LED-reclameboarding tijdens live-wedstrijden op Panhuis. ,,De Tweede Divisie heeft veel impact op ons als vereniging. Lokaal, regionaal en zelfs landelijk komen we veel in the picture. Wij zijn al diverse keren live op televisie gekomen en dat merk je aan alles."