• Foto Rinus van Denderen

GVVV speelt gelijk: ,,Zij hadden twee bussen geparkeerd"

VEENENDAAL Het is GVVV niet gelukt om door de muur van SteDoCo te komen. Op eigen veld moest het tegen de hekkensluiter spelen en al snel werd duidelijk dat zij niet naar Veenendaal waren gekomen om te voetballen. Desondanks scoorde beide ploegen twee keer, waardoor GVVV baalde. ,,Het was bedroevend", concludeerde rechtsback Rodny Hofman. 

 

Jeroen van der Veer

 

Net na rust moest er een gelukstreffer aan te pas komen om de muur te doorbreken. Een mislukte voorzet van Hofman, verdween via de binnenkant van de paal in het doel. ,,Dat zegt eigenlijk wel genoeg over de wedstrijd. We kwamen er echt niet doorheen."

 

Toch kon men niet lang genieten, want vijf minuten later lag alweer de 1-1 in het netje. Via Wilco den Hartog kwam het wederom op voorsprong, alleen ging het daarna weer mis.

 

,,Wij zijn enorm kwetsbaar via hoge ballen van de zijkant. Daar moeten we echt aan gaan werken, want we geven de goals te makkelijk weg. Desonanks hadden we zelf ook meer moeten creëren, want ondanks dat zij twee bussen voor het doel hadden staan, moet GVVV zo'n SteDoCo kapot kunnen spelen."

 

*archieffoto*