• Dick Gijsbertsen

GVVV slaat dubbelslag en verlengt met backs

VEENENDAAL Het Veenendaalse GVVV kan nog minimaal twee jaar genieten van backs Taoufik Adnane (30 jaar) en Rodny Hofman (28 jaar). De links- en rechtsbacks gaven deze week hun ja-woord aan de ploeg uit de Tweede Divisie. ,,Het gras is niet groener bij de buren."

 

Jeroen van der Veer

 

Al vroeg in het seizoen is GVVV bezig met zijn selectie voor volgend jaar rond te krijgen en daarbij hoort logischerwijs eerst het verlengen van de huidige spelers. Eerder gaven Johan Jansen, Roy Terschegget en clubtopscorer Robin Mulder hun ja-woord voor twee jaar en verlengde Bart Hulbos met één seizoen.  

 

,,Ik heb het naar mijn zin", laat Taoufik Adnane weten. ,,We waren beide tevreden over elkaar en dan kan je er snel uit zijn. Ik heb veel clubs gehad, maar nog nooit had ik het zo naar mijn zin als bij GVVV. Ik ben met enkele spelers opgegroeid en de trainer gaf aan ook te willen blijven. Voor mij was het dus simpel. Het hele plaatje klopt gewoon."

 

Ook rechtsback Rodny Hofman blijft nog twee jaar bij GVVV. Ondanks dat hij door enkele clubs voorzichtig gepolst was, blijft hij de ploeg van De Wolf trouw. ,,De club wordt steeds professioneler en we zijn als selectie ook nog altijd groeiende", laat Hofman weten. ,,We gaan hier voor elkaar door het vuur en weten wat we aan elkaar hebben. Ik heb helemaal geen zin om die klik ergens anders ook op te bouwen. GVVV is een mooie club en iedereen is eerlijk naar elkaar. Daarom zit ik hier ook op mijn plek en wil ik de club niet verlaten."