• * Archieffoto

    Ted Walker

GVVV onderuit: 'Lijkt wel alsof uit beter zijn dan thuis'

VEENENDAAL Een belabberde eerste helft heeft er mede voor gezorgd dat GVVV de thuiswedstrijd tegen Kozakken Boys heeft verloren. In de eerste vijfenveertig minuten ging er echt helemaal niets goed bij de Veenendalers en keek het terecht tegen een achterstand aan. Deze kon in de tweede helft niet meer hersteld worden en daardoor verloor het met 0-1. 

Jeroen van der Veer

,,Deze hoort wel in het rijtje van slechtste wedstrijden van GVVV", aldus aanvoerder Roy Terschegget. ,,Wij begonnen met twee spitsen en die konden we niet bereiken. Elke bal ging fout en we kwamen niet aan voetbal toe."

Met een 0-1 achterstand ging GVVV in de tweede helft weer met drie aanvallers spelen en dit zorgde voor meer dreiging. ,,Twee grote kansen moesten er voor ons in", zag ook Terschegget, die ook moest bekennen dat Kozakken Boys enkele mogelijkheden onbenut liet. ,,Het mocht vandaag niet zo zijn."

Het verval bij GVVV is groot; de ene week goed en de ander belabberd. Terschegget daarover: ,,Het lijkt wel alsof wij uit beter zijn dan thuis. Dat is zonde, want je wil het publiek wat bieden. Het verschil is gewoon te groot en dat moet echt beter, anders moet je nog naar onderen kijken ook."