• Ted Walker

GVVV loot opnieuw een ploeg uit de Jupiler League

VEENENDAAL Loting heeft uitgewezen dat GVVV in de achtste finale van de KNVB-beker een uitwedstrijd tegen profclub Cambuur moet spelen. Hiermee kregen de Veenendalers niet de door veel selectiespelers gehoopte tegenstander zoals Ajax of Feyenoord, maar biedt het wel perspectief. 

 

Jeroen van der Veer

 

Zo gaat de ploeg van Niek Oosterlee voor de tweede keer in dit toernooi een ploeg uit de Jupiler League treffen. Eerder werd op eigen veld FC Dordrecht met 1-0 verslagen. 

Door de overwinning op HFC kwam GVVV afgelopen donderdagavond bij de loting terecht. Daar werd de ploeg uit de tweede divisie als tweede uit de koker gehaald. Spelers, stafleden en tientallen supporters waren na de afsluitende training in aanloop naar het competitietreffen met IJsselmeervogels aan de buis gekluisterd in de kantine.

Momenteel staat de tegenstander in de achtste finale op de zestiende plaats in de competitie en de ploeg wordt getraind door Marinus Dijkhuizen. Zij verzamelde tot dusver tien punten uit evenveel wedstrijden.

 

SPEELDATUM De duels in de achtste finales worden afgewerkt op dinsdag 19, woensdag 20 of donderdag 21 december 2017. De KNVB maakt vrijdag de officiële speeldatum bekend.