• Ted Walker

GVVV loot in de KNVB-beker een thuiswedstrijd (update)

VEENENDAAL In de tweede ronde van de KNVB-beker heeft tweede divisionist GVVV een thuiswedstrijd spelen tegen HFC. De wedstrijd wordt op 24, 25 of 26 oktober gespeeld en dat terwijl het weekend daarvoor beide ploegen elkaar ook al treffen. ,,Ik denk dat de penningmeester blij is met deze loting."

 

Jeroen van der Veer

 

Door overwinningen op Magreb'90 en FC Dordrecht wisten de Veenendalers deze ronde te bereiken en stiekem hoopte men op een grote tegenstander. Deze kreeg het niet, maar vindt in HFC wel een tegenstander die men kan verslaan. ,,We hebben vorig seizoen 3-1 gewonnen en 1-1 gespeeld tegen hen. Het is dus een gunstige loting, vooral omdat we thuis spelen", aldus aanvoerder Roy Terschegget.

 

,,De kans om door te gaan is groot", aldus speler Wilco den Hartog. ,,Als je een uitwedstrijd tegen Fortuna of Almere loot, is niemand blij. Nu spelen we lekker op ons eigen veld en tegen een tegenstander die ons ligt. Ik denk dat we zeker tevreden mogen zijn, al hoopte ik stiekem op Ajax of Feyenoord. Maar ach, die pakken we dan de volgende ronde wel."

 

Dat het enkele dagen daarvoor ook al tegen HFC speelt, vindt Roy Terschegget geen probleem. ,,Nee, want je moet ze toch beiden winnen. Heerlijk toch, weer een bekeravondje op Panhuis."