• import

GVVV houdt Laghmouchi binnenboord

VEENENDAAL De supporters van GVVV kunnen nog een seizoen langer genieten van de voetballende kwaliteiten van Soufiane Laghmouchi. De dribbelaar heeft bekend gemaakt zijn contract met een seizoen te verlengen en daarmee gaat hij zijn derde seizoen in. 

Jeroen van der Veer

De 28-jarige speelde tot nu toe 59 duels voor GVVV, waarin hij 15 keer het net wist te vinden. ,,Er is wederzijds vertrouwen", aldus de aanvaller. ,,Ik heb altijd een goed gevoel gehad bij deze club, staf, spelers en supporters. Ik ben dan ook blij met nog een jaar GVVV."

Met Laghmouchi heeft GVVV inmiddels veertien spelers vastgelegd voor komend seizoen. Philip Ties, Jesse van Nieuwkerk en Tom Oostinjen komen van elders. Behalve Soufiane Laghmouchi verlengden ook Joshua van den Berkt, Rodny Hofman, Danny de Leeuw, Wilco den Hartog, Jeremy de Graaf, Johan Jansen, Taoufik Adnane, Robin Mulder, Laurens van der Voort en Mart de Jong hun contract.

Roy Terschegget, Simon Brouwer, Bart Hulsbos, Guido Janssen, Robin Segers en Bart van de Beek maken volgend seizoen geen deel meer uit van de selectie van de Veenendalers.