• Erwin van Veldhuizen

GVVV is het goede gevoel even kwijt en verliest

VEENENDAAL Het is GVVV op eigen veld niet gelukt om af te rekenen met Excelsior Maassluis. Tegen de huidige nummer vier uit de competitie ging het met 0-1onderuit en daardoor zien we de Veenendalers terug op een twaalfde plaats. 

Jeroen van der Veer

Met al enkele geblesseerden in de ziekenboeg kreeg GVVV na een kwartier opnieuw een een tegenvaller te verwerken. Middenvelder Robin Mulder moest met een neusblessure naar de kant en daardoor maakte Mo Bendadi zijn debuut in het blauwe shirt. 

Met de kleine dribbelaar in het veld lukte het GVVV niet om een vuist te maken en kwam het vlak voor rust zelfs op achterstand. Na een overtreding van Laurens van der Voort benutte Daan Blij een strafschop.  

In de tweede helft deed GVVV er alles aan om te winnen, maar kwamen er geen 100% kansen. Enkel en alleen de halve omhaal van invaller Sherwin Grot kwam dicht in de buurt van de gelijkmaker. Door het verlies hebben de Veenendalers uit de laatste vijf wedstrijden slechts twee puntjes gehaald. Volgende week is in Rotterdam Jong Sparta de tegenstander.