• Peter van Veen

GVVV heeft tegen RVVH de langste adem

VEENENDAAL In de uitwedstrijd tegen RVVH heeft topklasser GVVV gedaan wat het moest doen. De ploeg van John de Wolf speelt momenteel om een plek bij de eerste zeven, terwijl de thuisploeg voor lijfsbehoud knokt. ,,En in dat soort wedstrijden gaat het om de langste adem. Wij hebben geduldig gespeeld en uiteindelijk verdiend gewonnen", aldus de oefenmeester na de 0-1 overwinning.  

Jeroen van der Veer

Kilometervreter Danny de Leeuw mocht zich na een uur spelen doelpuntenmaker noemen en dat kwam vooral door de gemiste mogelijkheden van de Veenendalers. ,,Als Pilon er drie maakt, kijkt niemand raar op."

Een uur lang was het wachten op de eerste Veenendaalse treffer, maar bleef deze lang uit. ,,Achterin stonden we uitstekend. Vooral Bart Hulsbos speelde een goede partij. Niemand had tijdens de wedstrijd het gevoel dat wij dit duel gingen verliezen."

Door De Leeuw werden de punten ook mee huiswaarts genomen en daardoor staat GVVV nog altijd op de zevende plek. Met twee punten voorsprong op de nummer acht en drie achter de nummer zes. 

 

*archieffoto*