• Foto: Jan de Roo Fotografie

GVVV haalt Jeremy de Graaf naar Veenendaal

VEENENDAAL Tweededivisionist GVVV kan volgend seizoen beschikken over Jeremy de Graaf. De 26-jarige speler komt over van derdedivisionist VVOG en tekent een eenjarig contract aan de blauwe zijde van Sportpark Panhuis.

 

Jeroen van der Veer

 

Dat De Graaf makkelijk een doelpunt kan maken, wordt duidelijk uit zijn cijfers bij de club uit Hardewijk. Vorig seizoen liet hij 27 keer het net bollen en ook dit jaar scoort hij makkelijk. Halverwege het seizoen staat de teller op dertien treffers. 

De overgang wordt bekend gemaakt op de avond dat Tervoert wereldkundig maakte volgend seizoen voor Katwijk te spelen. Waar het Tervoert niet is gelukt Dennis van Meegdenburg te doen vergeten, zal De Graaf dit wel moeten doen.

,,Je weet dat natuurlijk nooit van te voren", aldus Rob de Boer, lid van de technische commissie. ,,We hadden vorig jaar al contact met De Graaf, maar toen bleek hij onhaalbaar. Nu hebben we na het nieuws van Tervoert snel geschakeld en zijn we blij dat hij naar ons toe komt. Hij is snel, sterk en scoort ze makkelijk."

 

Elf spelers vastgelegd Met het aantrekken van De Graaf heeft de technische commissie van de club elf spelers weten vast te leggen voor het nieuwe seizoen. Caifano Latupeirissa, Laurens van der Voort, Martin van Eck, Danny de Leeuw, Rodny Hofman, Taoufik Adnane, doelman Johan Jansen, aanvoerder Roy Terschegget, clubtopscorer Robin Mulder en Bart Hulsbos zijn volgend seizoen ook te bewonderen aan de blauwe zijde van Sportpark Panhuis. Ook trainer John de Wolf tekende een nieuw tweejarig contract, waardoor de kern van het eerste elftal intact blijft.