• Ted Walker

GVVV en Segers zien toekomst in elkaar

VEENENDAAL De twinitig jarige Robin Segers draagt ook volgend seizoen het shirt van GVVV. De kleine middenvelder kwam vorig seizoen over van tweedeklasser VRC en heeft in het afgelopen half jaar laten zien stappen te maken. Hierdoor heeft de technische comissie besloten hem een voorstel te doen en die werd met een grote lach door Segers ondertekend. 

Jeroen van der Veer

Het Veenendaalse talent bekend eerlijk dat de overstap van VRC naar GVVV enorm groot was, maar hij is blij met de ontwikkeling die hij doormaakt. Zo traint hij drie keer per week met de A-selectie mee en speelt hij zijn wedstrijden tot nu toe in het tweede. ,,Toen ik hier kwam, dacht ik dat ik er niets van kon. Het niveau ligt zoveel hoger", lacht Segers nadat hij zijn contract ondertekende. 

,,De laatste paar keer zit ik op de bank bij het eerste, heb een goed gesprek met de trainer gehad en binnen de club zijn ze tevreden", gaat Segers verder. ,,Er waren wel wat clubs geinteresseerd, maar gesproken heb ik niet met ze. Ik wilde graag bij GVVV blijven en ik ben blij dat zij er ook zo over dachten."

Het is echter nog wel wachten op zijn officiele debuut in het eerste elftal. De 20-jarige is echter geduldig: ,,Dat komt heus nog wel. Hopelijk dit seizoen en anders volgend jaar. Ik moet mij blijven ontwikkelen en dan komt het goed."