• Ab Donker

GVVV-duo betrapt en verbannen uit selectie

VEENENDAAL Hoofdtrainer John de Wolf van GVVV heeft Jamarro Diks (21) en Joey Steenbergen (22) betrapt tijdens een zaalvoetbalwedstrijd en beide spelers hebben hun spullen moeten inleveren. 

 

Jeroen van der Veer

 

Sinds GVVV op het hoogste amateurniveau speelt is bekend dat spelers niet aan een zaalvoetbalcompetitie mogen deelnemen en dit deden Diks en Steenbergen toch. ,,Ik zag ze op een video", aldus De Wolf. ,,Toen de teams werden voorgesteld, stonden zij daar met hun tenue aan op de middenstip."

Beide spelers werden in een gesprek met De Wolf en Rob de Boer (lid van de technische commissie) gevraagd naar tekst en uitleg. ,,Toen heb ik ze gezegd dat ze hun spullen konden inleveren. Wij hebben binnen deze club regels en daar moet je je aan houden."

Het voorval speelde zich af op de vrijdagavond voor het duel tegen Jong AZ. ,,Ik snap dat echt niet", spreekt De Wolf geïrriteerd. ,,Je moet tegen de kampioen spelen en gaat de avond daarvoor zaalvoetballen. Al mijn spelers weten dat dit niet mag én kan. Dat zijn afspraken en ik wil niet in de maling genomen worden. Nu waren het misschien wisselspelers, maar ik kijk niet naar namen. Als een basisspeler competitie in de zaal speelt, volgen dezelfde maatregelen."