• * Archieffoto

    GVVV

Grote ontlading bij GVVV dankzij krankzinnige overwinning

VEENENDAAL Het leek door en begraven, maar GVVV heeft tegen VVSB in de slotfase van de wedstrijd een 1-2 achterstand weggepoetst. Bij de 1-2 stand misten de bezoekers voor open doel en vervolgens braken krankzinnige minuten aan. Het leverde GVVV uiteindelijk de overwinning op, waardoor Sportpark Panhuis weer eens ouderwets ontplofte. ,,Heerlijk die ontlading."

Jeroen van der Veer

Door een snelle treffer van Sherwin Grot kroop er gemakzucht in de ploeg van Niek Oosterlee en daarvan profiteerde de hekkensluiter uit de tweede divisie. Binnen het kwartier hadden zij de voorsprong te pakken en moest GVVV in de achtervolging. ,,We probeerden het wel, maar zij zaten er kort op", aldus aanvoerder Roy Terschegget. ,,Tot aan de zestien kwamen we er doorheen en toen hield het op."

Na de enorme misser van de bezoekers, stonden de Veenendalers op en kwam het twee minuten voor tijd via stormram Bart Hulsbos op 2-2. De thuisploeg koesterde het puntje niet en ging vol voor de overwinning. Deze kreeg het, doordat Jeremy de Graaf in de blessuretijd ook nog de 3-2 kon produceren. ,,Na die verprutste kans van hen, voelden wij dat een tandje bij moesten schakelen. Dat het dan uiteindelijk lukt, is heerlijk."