• Ted Walker
  • Ted Walker
  • Ted Walker
  • Ted Walker

Gemiste kansen doen GVVV opnieuw de das om

VEENENDAAL Een uur lang speelde GVVV zaterdagmiddag in eigen huis met een man meer tegen de Koninklijke HFC uit Haarlem, maar profiteren van dat gegeven deden de Veenendalers niet. Gerard van Rossum, doelman van de uitploeg, mocht na een dik half uur inrukken nadat hij de doorgebroken Jeremy de Graaf naar de grond had gewerkt.

 

Michel Keulstra 

 

Daarmee leek GVVV in een gespreid bedje terecht te zijn gekomen, maar niets bleek minder waar. ,,Wanneer je na een half uur al met een man meer op het veld komt te staan, dan moet je eigenlijk over je tegenstander heenlopen en het snel afmaken, maar als team hebben we vandaag erg ondermaats gepresteerd", zegt GVVV-aanvoerder Roy Terschegget. Zijn ploeg verloor zelfs met 0-1.

Net als in de wedstrijd van vorige week op bezoek bij VVSB, wist GVVV ook deze wedstrijd haar kansen niet te benutten. ,,Al hadden we nog een uur doorgespeeld, dan nog hadden we volgens mij niet gescoord. We voetbalden dramatisch en speelden met weinig vertrouwen. Vorige week maakten we onze kansen ook niet af, maar toen legden we in ieder geval nog een goede pot op de mat. Dat was vandaag zeker niet het geval."

Terschegget weet wel waar het fout ging bij zijn ploeg. ,,Wanneer je met een man meer komt te staan moet je simpel spelen en zeker niet voor de moeilijke oplossing gaan, wat wij juist wel deden. Op een gegeven moment slaat de frustratie dan ook toe."

GVVV heeft niet lang de tijd om bij de pakken neer te gaan zitten. ,,Volgende week wacht de krachtmeting met Excelsior Maassluis. Dat wordt niet makkelijk, maar we zullen toch echt moeten proberen om het tij te keren", aldus de aanvoerder.