• Ted Walker

Geen succesvol debuut voor GVVV-trainer Oosterlee 

VEENENDAAL In de eerste officiele wedstrijd van hoofdtrainer Niek Oosterlee is het GVVV niet gelukt om drie punten te pakken. Bij en tegen De Treffers stond na negentig minuten voetballen een 0-2 eindstand op het bord. ,,Het was best een saaie pot", aldus aanvoerder Roy Terschegget.

 

Jeroen van der Veer

 

Veel kon de middenvelder van de Veenendalers daar niet aan doen. Door een schorsing stond Terschegget langs de kant en zag hij in de eerste helft Wilco den Hartog een strafschop veroorzaken. Dit buitenkansje werd door de thuisploeg met beide handen aangepakt en daardoor moest GVVV in de achtervolging. 

Vooral in de tweede helft kreeg GVVV veel mogelijkheden om minimaal gelijk te spelen, maar het net werd geen enkele keer gevonden. ,,Toen zij rood kregen, een kwartier voor tijd, leek het alsof wij niet konden doordrukken. Althans, zo keek ik er langs de kant naar. In de tegenstoot scoorde De Treffers de 2-0 en daarom sta je nu met lege handen. Onnodig, want de kansen waren er zeker."

Ondanks de nederlaag is de middenvelder van de ploeg uit de tweede divisie hoopvol. ,,Natuurlijk is het zuur dat we verliezen. Toch zag je echt wel goede momenten en heb ik vertrouwen in dit seizoen", aldus Terschegget, die volgende week weer in de basis hoopt te staan. ,,Dat is aan de trainer."