• 2574929_vk34stockvoetbalindoel2.jpg

    Ab Donker

FC de Heuvelrug moet uithuilen en rug rechten

VEENENDAAL Het gaan spannende weken worden voor FC de Heuvelrug na opnieuw een nederlaag. Tegen JCK verloor het vrijdag met 10-3 en kreeg het een gevoelige tik te verwerken. De ploeg van Hicham Saidi heeft nu een week om uit te huilen en dan moeten ze er weer staan. Op 6 februari wacht de kraker tegen Volendam, een directe concurrent. ,,Dan is het erop of eronder. Een hele bepalende wedstrijd."

Jeroen van der Veer

Tegen JCK begon het vrijdag nog zeer aardig en kwam het na tienminuten zelfs op een 1-2 voorsprong. Enkele goede mogelijkheden om de voorsprong te vergroten werden niet benut en JCK groeide vervolgens in de zaalwedstrijd. Nog voor rust werd de voorspong omgebogen naar een 3-2 voorsprong voor de tegenstander. Hicham Saidi: ,,In de tweede helft liepen zij snel uit naar 5-2 en dit kwam door twee individuele fouten. Die straffen zij genadeloos af."

De klap werd niet meer hersteld en FC de Heuvelrug kwam op de slachtbank te liggen. ,,We konden het niet meer opbrengen om gedisciplineerd te voetballen en aan ons opdracht te houden. Een volledig terechte uitslag."

Doelpunten bij FC de Heuvelrug: Bilal Tmim, Wail Kada en Mustapha Saidi.