• Website DOVO

DOVO weet groeibriljant te behouden

VEENENDAAL Er werd links en rechts aan hem getrokken, maar Tarik el Khoulati heeft ervoor gekozen om DOVO trouw te blijven. De 18-jarige middenvelder staat bekend om zijn talent en is dan ook terug te vinden in diverse scoutingsboekjes. ,,Bij DOVO voelt het goed en ik krijg hier de kans mij optimaal te ontwikkelen. Daarom teken ik bij."

Jeroen van der Veer

Dit seizoen moest de echte doorbraak van El Khoulati worden, maar een kaakoperatie gooide roet in het eten. Coach Gert Kruys ziet het al het gehele seizoen in de middenvelder zitten en gunde hem enkele keren een basisplaats. Tijdens een wedstrijd in het tweede raakte de kleine middenvelder echter geblesseerd en was een operatie noodzakelijk. Het grote publiek verloor hem hierdoor uit het oog, maar hij is inmiddels fit en wil weer minuten maken.

,,Er waren al vroeg in het seizoen een aantal profclubs geïnteresseerd, maar helaas heeft mijn blessure roet in het eten gegooid", aldus de tiener. ,,Daarna heb ik er nooit meer wat van gehoord. Ook een aantal clubs uit de derde divisie toonden interesse, maar daar ben ik niet echt op ingegaan. Ik ben en blijf een jongen van de club en dus heb ik mijn hart laten spreken."

Dit seizoen hoopt El Khoulati zoveel mogelijk minuten te maken en dan moet volgend seizoen zijn jaar worden. ,,Mijn doel is een plekje te kunnen veroveren in de basis. Ik zal gewoon moeten laten zien wat ik kan en dan komt het wel goed."